Hotel Zenica

TROKREVETNE SOBE

Hotel Zenica raspolaže s 85 soba od čega su tri apartmana, jedan predsjednički apartman, dvije sobe za osobe s posebnim potrebama, sedam trokrevetnih soba te 72 dvokrevetne sobe koje mogu biti i jednokrevetne s francuskim ležajem.

Naše trokrevetne sobe smještene su u prostranom prostoru tako da će svaki gost sobe imati dovoljno prostora za svoj privatni prostor, obavljanje poslovnih zadataka, ali i uživanje u našem hotelu.

Prema željama naših gostiju, trokrevetna soba može biti podijeljena na tri ili dva kreveta(jedan francuski ležaj i jedan krevet).

Soba posjeduje i LED TV sa kablovskom televizijom, internet velikih brzina za obavljanje svakodnevnih zadataka ili uživanje u rekreativnim sadržajima, klima uređajem, sefom, mini barom te predmetima za redovnu higijenu kao što su ogrtači, papuče, peškiri, fen, šampon, regenerator, sapuni i gelovi za tuširanje.

Gostima je na raspolaganju i lobi, restoran, posluga u sobi, igraonica te rekreativni sadržaji kao što su bazen, sauna, tursko kupatilo ili teretana.

Previous slide
Next slide

Rezerviši odmah