Hotel Zenica

APARTMANI

Hotel Zenica raspolaže s 85 soba od čega su tri apartmana, jedan predsjednički apartman, dvije sobe za osobe s posebnim potrebama, sedam trokrevetnih soba te 72 dvokrevetne sobe koje mogu biti i jednokrevetne s francuskim ležajem.

Ukoliko želite osjetiti istinski dio luksuza Hotela Zenica, u ponudi imamo i apartmane koji se sastoje od mini dnevnog boravka s dvije kožne sofe i foteljom te prostranim francuskim ležajem za dvije osobe. Apartman gleda na jedan od najljepših dijelova Zenice, a u sklopu njega je i prostrano kupatilo s popratnim sadržajima.

Apartman je opremljen i LED TV-om s kablovskom televizijom, a bežični internet velikih brzina osigurat će vam da s lakoćom obavljate poslovne zadatke, videopozive ili rekreativno pregledate omiljene video/foto sadržaje. Klima u apartmanima na principu grijanja/hlađenja osigurat će vam ugodan boravak, a u tokom boravka u našem hotelu u sef možete ostaviti sve vaše vrijedne stvari.

U apartmanima se nalazi i mini bar te redovni predmeti za dnevnu higijenu kao što su ogrtači, papuče, peškiri, fen, šampon, regenerator, sapuni i gelovi za tuširanje.

Gostima je na raspolaganju i lobi, restoran, posluga u sobi, igraonica te rekreativni sadržaji kao što su bazen, sauna, tursko kupatilo ili teretana.

Previous slide
Next slide

Rezerviši odmah