Hotel Zenica

PREDSJEDNIČKI APARTMAN

Hotel Zenica raspolaže s 85 soba od čega su tri apartmana, jedan predsjednički apartman, dvije sobe za osobe s posebnim potrebama, sedam trokrevetnih soba te 72 dvokrevetne sobe koje mogu biti i jednokrevetne s francuskim ležajem. 

Predsjednički apartman je nešto s čime se ponosimo i predstavlja vrh naše usluge. Smješten je na petom spratu Hotela Zenica i sastoji se od prostranog dnevnog boravka s televizijom i namještajem, tri spavaće sobe sa udobnim krevetima koje su međusobno povezane te tri luksuzna kupatila. Predsjednički apartman se nalazi na petom spratu Hotela Zenica s pogledom ka najljepšem dijelu grada i stadionu Bilino Polje.

U sklopu dnevnog boravka predsjedničkog apartmana nalazi se dio sa stolom i osam stolica, dio sa trosjedom, dvosjedom, tri fotelje i stolom te dio sa radnim stolom sa Wi-Fi i žičanom internet konekcijom.

U predsjedničkom apartmanu se nalazi i više LCD TV-a sa kablovskom televizijom, klima uređaji za zagrijavanje i hlađenje prostorija, sef, mini bar te drugi sadržaji za što ugodniji boravak.

U prostranom kupatilu osim predmeta za dnevnu higijenu kao što su ogrtači, papuče, peškiri, fen, šampon, regenerator, sapuni i gelovi za tuširanje, nalazi se i hidromasažni jacuzzi.

Gostima je na raspolaganju i lobi, restoran, posluga u sobi, igraonica te rekreativni sadržaji kao što su bazen, sauna, tursko kupatilo ili teretana.

Previous slide
Next slide

Rezerviši odmah