Hotel Zenica

O NAMA

Hotel Zenica se nalazi u centru zeničke zelene oaze Kamberovića polje pored trgovačkog Zenica City Centra i uz šetališta, zelene površine i sportske objekte u sklopu kojih su atletska staza, nogometni i tenis tereni te tereni za košarku.

Raspolaže s ukupno 85 soba, konferencijskim dvoranama, prostranim lobijem, bazenom, teretanom, turskim kupatilom, dvije finske saune, restoranom na dva sprata, igraonicom, privatnim besplatnim parkingom sa 500 parking mjesta i parkingom za autobuse za organizovane posjete.

U sklopu hotela je i Banket salon koji je idealan za svadbe, zabave ili konferencije, a raspolaže sa 800 sjedećih mjesta. Ponuda Hotela Zenica, lokacija, s obzirom na to da se nalazi u blizini stadiona Bilino Polje te mir koji nudimo, razlozi su zbog čega smo već godinama mjesto boravka svjetskih prvenstveno nogometnih, ali i drugih sportskih reprezentacija.

Ljubazno osoblje naše recepcije na raspolaganju je tokom 24-satnog radnog vremena hotela te će pravovremeno odgovoriti na sve vaše upite, a uposlenici će odgovoriti svim vašim zahtjevima.

Previous slide
Next slide