Hotel Zenica

RESTORAN

Restoran je jedan od najbitnijih segmenata svakog hotela, pa i našeg gdje rade vrsni kuhari sa dugogodišnjim iskustvom spremni da iznenade vaša nepca slanim ili slatkim specijalitetima.

U lobiju hotela gdje se nalazi i restoran sa 300 mjesta, možete provesti svoje slobodno vrijeme i uživati u omiljenom piću ili specijalitetima naše kuhinje, a ugostiteljska ponuda vam je na raspolaganju i na prvom spratu sa kapacitetom od 400 mjesta za ručavanje.

Bašta Hotela Zenica prepoznatljiva je i kao omiljeno mjesto građana Zenice, ali i gostiju Hotela za jutarnju, poslijepodnevnu ili večernju relaksaciju uz piće i hranu iz ponude našeg restorana koji je na raspolaganju od 7 do 23 sata.

Restoran Hotela Zenica osim raznovrsnog menija prilagođenog svima, svakog dana poslužuje i bife doručak uz slane i slatke namaze, jaja, mesne proizvode, pura, rižoto, bruskete, sirevi, pahuljice, obične i voćne jogurte, peciva, mix salate te sezonsko voće i pića.

Osim toga, u našem restoranu možete zakazati i švedski stol/ručak/večeru za grupne posjete ili tokom organizacije seminara, konferencija i drugih sadržaja.

Previous slide
Next slide