Preporuke

Preporuka gostiju koji će ostavljati svoje dojmove i preporuke...

Ime i Prezime gosta

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

O nama

Novoizgrađeni Hotel Zenica je smješten u srcu poslovnog kvartala Zenice. Sa svim atrakcijama i kulturnim znamenitostima u neposrednoj blizini. Prostrane sobe u potpunosti preuređene i adaptirane u skladu sa zahtjevima gostiju iz poslovnog svijeta, kao i oni koji posjete Zenicu kao turisti. Moderno uređene sobe i apartmani zasigurno će pružiti udobnost i toplinu. 

Sve sobe i apartmani su luksuzno dizajnirani i opremljeni u skladu s najnovijim standardima, a satelitska TV, zajedno s LCD ekranima, neograničen internet, kao i inteligentni sustav soba i apartmana samo su dio raznolike opreme koji hotel nudi. Kupaonice su prostrane i moderno opremljene, tako da možete osjećati još ugodnije i opuštenije.

Hotel Zenica nudi sobe prilagođene za osobe s posebnim potrebama, a ulaz u hotel, kao i dizala i ostali hotelski prostori su prilagođeni. U našoj ponudi smještaja, naći ćete 81 moderno uređenih soba, 3 ekskluzivnih apartmana, kao i predsjednički apartman sa 220 kvadratnih metara. Osim toga, tu su i dvije konferencijske dvorane s kapacitetom od 150 do 300 sjedala, dva restorana s kapacitetom od 150 i 170 stolica, wellness centar i mnoge druge stvari.

Uživajte u modernom lounge baru, kušajte ukusne specijalitete u restoranu i opustite se nakon napornog radnog dana.

top